Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.

Om företaget

Kyrkvretens Hydraulic AB etablerades 1988.

Konkurrens & Kompetens

Sen över 30 år sen tillbaks, driver vi ett målmedvetet företag, i syftet att utvecklas till ett ledande företag inom hydraulik och ledningskomponenter. Vi vill förse marknaden med konkurrenskraftiga priser, samt service av hög kvalitet. Vi vill bistå våra kunder med den kunskap som behövs inom hydraulik och ledningskomponenter.

Försäljning

Med vårt breda sortiment av hydraulikprodukter kan vi alltid förse kunden med det han behöver.
Vi har våran egen slangverkstad, så att vi kan laga er hydraulslang på en gång, för att vi vet hur dyrt det är med ett stillestånd. Vi har även öppnat en internetbutik så att kunderna i lung & ro kan gå in och se vad vårt
sortiment har att erbjuda, I vårt program hittar du bland annat: Parker, Voac, Finnfilter, Comercel, Filterteknik, Parfitt Vi har även tillgång till att pressa din cat-slang.

Reservdelsservice

Med en hög och säker reservdelstillgänlighet är nödvändigt när driftstopp uppstår.Det gäller alla årets säsonger. Vi arbetar för att ni skall få så kort driftstopp som möjligt, tillsammans tar vi fram en lämplig produkt till just dig.

Ledningskomponenter
Industriella slangar, armaturer, & kopplingar!

Vi har tillgång till ett brett utbud av lednings- komponenter i stål, mässing, rostfritt stål och nylon, liksom snabbkopplingar och adapterar för gummislang och termoplastslangar. Några Välkända märken som vi kan leverera, Ermeto, Triple -lok Eo2, O-lok,Pioneer

Hydraulik
Mobil och industriell kraftöverföring!

För både industriella och Mobila användningar innehåller vårt program hydraulcylindrar, ventiler pumpar, motorer, roterande ställdon, förgreningar och elektrohydrauliska servosystem som uppfyller gällande ISO, DIN, och CETOP standarder.
 

Filter och Vätske analys!

I vårt filterprogram hittar du hög kvalitativa filtrerings och  reningsprodukter för hydraulik, pneumatik, mobila
marina tillämpningar, processindustrin, flygindustrin och miljöteknik. I vårt program hittar du Finn-Filter, Racor, Fleetguard och Parfitt.

Vad är ett ParkerStore?


En ParkerStore är en komplett butik med hydraulkomponenter nära just dig.
Vi har ett omfattande lager, Vi är stolta över att kunna erbjuda dig det du vill ha, NÄR du vill ha det.

Vi lagerför:

  • Metriska Gänga
  • Alla tänkbara Adaptrar
  • Hydraul och Pneumatiska kopplingar för alla tänkbara applikationer
  • Termoplastslang och Kopplingar
  • Mässingskopplingar
  • Snabbkopplingar

 Vi har över 30 000 artiklar

Produkterna och servicen är den bästa, men det är personen som möter kunden som avgör de stora skillnaderna. Vi som jobbar på ParkerStore är  produkttränad personal som pratar ditt språk.
(Vi förstår vad ni vill ha)

Vi byter inte bara ut den trasiga slangen utan försöker att ställa de frågor som gör att man kommer på varför din original slang gått sönder. Vi vet vad allt handlar om. Som ni ser tar vi hand om våra kunder, Vi har lyssnat till vad ni behöver och vill ha, och försöker vårt  bästa att ge just er detta.


Om ni har några frågor eller vill se mera av våra produkter kontakta gärna oss, så kommer våran professionella personal att svara på era frågor.